Nieuw in onze winkel !

05-06-2015 11:14

Zoals je van ons bent gewend, blijven wij voortdurend in beweging. Onze klanten verwachten dat ook van ons en wat onze klanten vinden, is heel belangrijk voor ons ! We hebben ons assortiment aangepast en uitgebreid.

Allereerst hebben wij besloten om naast de vrouw, kind en dier de MAN eens extra in de picture te zetten. We hebben, zoals je weet, inmiddels een heren verzorgingslijn maar de MAN heeft, voordat hij zijn gezicht gaat verzorgen eerst nog wat anders te doen...Iets wat veel mannen doen in de vroege ochtend is het scheren. Speciaal voor deze categorie hebben wij nu een compleet assortiment aan scheerartikelen. Scheercrème, scheerkwasten, after shave en natuurlijk ook de authentieke scheermesjes. Compleet, natuurlijk en aantrekkelijk in prijs! Scheren wordt vanaf nu een ware beleving met de producten van de Italiaanse fabrikant PRORASO !

 

Ook het assortiment van Dier hebben wij inmiddels uitgebreid met een productenlijn voor knaagdieren. Konijnen, hamsters en cavia's kunnen vanaf nu naar hartelust knabbelen van onze nieuwe producten. Uiteraard is deze lijn ook weer natuurlijk verantwoord, zoals u van ons gewend bent!

 

 

 

 

—————

Terug