Onze webshop is online !!

18-11-2015 11:00

Vita ! is continue in beweging. De klanten van onze fysieke winkel in Giessenburg zijn dat inmiddels gewend van ons. We weten ook dat veel van onze klanten niet altijd in de gelegenheid zijn om naar onze winkel te komen. Daarom hebben we vandaag onze online store geopend!

De service die we in onze winkel verlenen proberen we ook vast te houden in onze online winkel. Persoonlijke aandacht kunnen we geven door middel van e-mailcontact en de mogelijkheid om ons te bellen op een vast nummer. Binnenkort voegen we hieraan ook een whats-app mogelijkheid aan toe. Kortom, we zetten zoveel mogelijk communicatiemiddelen in om contact met ons eenvoudig mogelijk te maken.

De producten die we in onze winkel verkopen zijn ook in onze webshop verkijgbaar en dat tegen dezelfde prijzen! Acties die lopen in onze fysieke winkel, lopen synchroon met die van onze online store.

Wij zullen alles in het werk stellen om onze klanten te verwennen, want daar staan wij voor; Pure verwennerij! Verwen jezelf en snuffel rond in onze webshop, vita-webshop.nl

Veel plezier,
Team Vita ! 

 

—————

Terug