Visagie bij het NK dansen!

13-06-2016 14:04

Onze visagiste Ellen Cornelisse heeft afgelopen weekend de visagie gedaan van Thanique Mohnen. Zij nam, samen met haar danspartner Lenell Artist, deel aan de Nederlandse Kampioenschappen Masterclass Latin. Reden om ervoor te zorgen dat de make-up van Thanique er spetterend uit zou zien! Bij de make-up van de danseressen moet je niet alleen rekening houden met het gezicht, de wensen en de mogelijkheden maar meer nog met de belichting op de dansvloer. Geen standaard make-up maar een samenspel van veel factoren. Voor Ellen geen enkel probleem om daarmee aan de slag te gaan en dat deed ze dan ook met veel passie en plezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het partnership tussen Thanique en Lenell is nog maar pril. Slechts 4 maanden dansen ze met elkaar dus het zou enorm spannend worden. De eerste 2 rondes waren geen enkel probleem en ze stonden dan ook in de finale! Voordat de finale begon werkte Ellen de make-up van Thanique bij zodat alles weer op orde was. Een schitterend resultaat van de vakvrouw van Vita ! en een topprestatie van het danspaar!

De finale werd een strijd tussen 6 dansparen welke tot een climax kwam op het moment dat de muziek voor de eerste dans uit de speakers knalde! Thanique en Lenell schitterden op de dansvloer en gaven alles wat ze hadden. Daarmee bereikte ze de 2de plaats (en beste Nederlands danspaar) op dit Nederlands kampioenschap. Een geweldige prestatie voor zo'n kort partnership, we gaan nog veel van ze horen!

 

 

 

 

 

—————

Terug