Workshops

De workshops vinden altijd plaats in onze winkel. Dit kan zowel tijdens de openingstijden van onze winkel als daarbuiten. 

 

 

Workshop huidverzorging

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de verzorging van de huid. De workshop bestaat uit een kort theoretisch gedeelte en een groot gedeelte praktijk. De kosten van deelname bedragen € 15,00. De prijs is inclusief werkmaterialen, hapje en drankje, werkboek, brochure, kortingsbon voor de salon en een leuke attentie.

 

Deze workshop wordt geleid door een van onze gediplomeerde ANBOS schoonheidsspecialisten.

 

Workshop visagie

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de visagie. Onze visagiste laat je zien, maar zeker ook beoefenen, hoe je snel een dag make-up kunt aanbrengen. Denk daarbij dat je wordt voorzien van professionele tips en tricks, en je zult zien dat het opmaken een extra dimensie voor je krijgt. De kosten van deelname bedragen € 15,00. De prijs is inclusief werkmaterialen, hapje en drankje, werkboek, brochure, kortingsbon voor de salon en een leuke attentie.

Deze workshop wordt geleid door een van onze gediplomeerde ANBOS visagisten.

 

Workshop manicure

Je handen verzorgen is minstens zo belangrijk als de rest van je lichaam. Zeker omdat je met je handen van alles doet. In deze workshop staat de verzorging van je handen en nagels centraal. Zelf doen, zelf ervaren. Dat is het leuke aan deze workshop. Er worden je tips aangereikt hoe je zelf, op een eenvoudige manier, je handen effectief kunt verzorgen. De kosten van deelname bedragen € 15,00. De prijs is inclusief werkmaterialen, hapje en drankje, werkboek, brochure, kortingsbon voor de salon en een leuke attentie.

Deze workshops wordt geleid door een van onze gediplomeerde ANBOS schoonheidsspecialisten.

 

Het is ook mogelijk een of meerdere workshops te combineren met een high tea of zelfs met een complete lunch! Informeer naar onze aantrekkelijke prijzen.